چهارشنبه, 29 دی 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز:
مكتب سلیمانی برگرفته از مكتب عاشورا و مكتب فاطمی بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز:

مکتب سلیمانی برگرفته از مکتب عاشورا و مکتب فاطمی بود

مجید محمدنژاد در جلسه هم اندیشی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز با موضوع فاطمیه منشاء مکتب پروری و حماسه سازی گفت: مکتب فاطمی باعث شکل گیری مکاتب دیگر از جمله مکتب عاشورا و مکتب سلیمانی گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد بندرگز، مجید محمدنژاد  با اشاره به خصوصیات بارز شخصیتی حضرت زهرا (س) گفت: یکی از بارزترین ویژگی های حضرت زهرا (س) ولایت مداری ایشان بود.

رئیس واحد بندرگز حضرا زهرا (س) را بنیان و اساس امامت و ولایت عنوان کرد و ادامه داد: حضرت زهرا(س) هم همسر ولایت، هم مادر ولایت، هم اولین شهید راه ولایت و اولین کسی بود که در راه دفاع از حریم ولایت به مبارزه و دفاع پرداخت و حتی در این راه جان خویش و جنین شش ماهه خویش را داد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز به روشهای مبارزاتی حضرت زهرا (س) در دفاع از حریم ولایت اشاره کرد و تصریح کرد: حضرت زهرا(س) برای این مهم چندین کار را انجام داد که اولین کار سخنرانی و تبیین مسائل با تکیه بر ماجرای غصب فدک بود که در آن به حقانیت علی ابن ابیطالب(ع) و خودش و پدرش اشاره کرد.

محمدنژاد اضافه کرد: روش دیگر حضرت زهرا(س) آگاهی دادن و رشد دادن زنان مهاجر و انصار بود که وقتی زنان مدینه برای عیادت ایشان رفتند از سلامتی خودش چیزی نگفت و از سست عنصری و بی تفاوتی مردان آنها نسبت به اتفاقات حادث شده گله کرد که این کار باعث انقلابی در درون خانواده های مهاجر و انصار گردید.

وی افزود: گریه سیاسی سومین روش بود که با این کار اعتراض خویش را به شرایط موجود و غصب ولایت توسط حاکمان وقت نشان داد.

رئیس واحد بندرگز خاطرنشان کرد: ایشان با رفتن بر سر مزار شهدای احد و گریه و ناله و فغانی که می کردند ذهن ها را به خودشان معطوف کردند و این گریه یک گریه سیاسی بود نه گریه برای مصیبت بر پدر بزرگوارشان چرا که شخصیت مومن و دینی یک انسان و شخصی مثل ایشان نسبت به از دست دادن اقوام و خویشاوندان صبورتر از آن است که اینگونه گریه و تضرع داشته باشند.

محمدنژاد روش دیگر را سکوت سیاسی بیان کرد که عدم صحبت کردن با خلفای اول و دوم را به عنوان یک روش مبارزاتی و نارضایتی از وضعیت موجود بیان داشته و نکته آخر را وصیت سیاسی حضرت بیان کرد که وقتی ایشان به حضرت علی (ع) سفارش غسل شبانه، کفن کردن و دفن شبانه و نهایت عدم حضور برخی افراد خاص در تشییع جنازه ایشان داشتند و همچنان هم قبر مطهر ایشان مخفی است اعتراض خویش را به عنوان پاره تن رسول الله (ص) به جامعه و وضع موجود نشان دادند.

محمدنژاد همچنین با توجه به شخصیت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت:  حاج قاسم یک شخص نبود، یک ایده، یک اندیشه قوی و بنیادی و یک مکتب بود. مکتبی که در ذیل مکتب عاشورا و مکتب فاطمی ظهور کرد و درخشید.

عصو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز اساس و بنیان مکتب حاج قاسم را عشق به خالق و مخلوق، عشق به ولایت و عشق به وطن دانست و گفت: یکی دیگر از ویژگی های بارز و شاخص مکتب حاج قاسم نفوذ ایشان در لایه های مختلف مردم بود نه یک قشر خاص و لذا مکتب حاج قاسم مربوط به همه هست فقط مربوط به سپاه، بسیج، نیروهای انقلابی نیست که این مهم در تشییع عظیم پیکر ایشان و با حضور قشرهای مختلف مردم اثبات گردید.

ایشان در پایان گفت: باید همه بکوشیم تا با انجام درست و دقیق وظایف محوله شرمنده شهدا و حاج قاسم نباشیم