دوشنبه, 24 خرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
اطلاعیه مهم آموزشی

قابل توجه دانشجویان گرامی:
 با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات پایان ترم و به منظور هماهنگی و  رفع مشکلات احتمالی موارد ذیل را به استحضار  میرساند:
۱-مشابه ترم گذشته اساتید محترم مطابق برنامه هفتگی، در روزهای غیر تعطیل از ۱۵ الی ۲۸ خرداد ماه( دوهفته آموزشی) در محل واحد یا مرکز دانشگاهی به منظور پاسخگویی به سوالات احتمالی و رفع اشکال دروس دانشجویان گرامی حضور خواهند داشت.
۲- حضور دانشجویان در جلسات کلاس های فوق الاشاره اجباری نمی باشد.
۳- در این جلسات درس جدیدی تدریس نخواهد شد.
۴- در صورتی که تا ۱۵خرداد ماه ۱۲ جلسه مجازی کامل برای هر درس برگزار نشده  باشد، اساتید گرامی تا قبل از رسیدن به آن زمان جهت برگزاری کلاس های جبرانی مجازی اقدام فرمایند.
۵- برگزاری دروس عملی و امتحانات آن از تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۱۷ الی ۱۴۰۰/۰۳/۲۸ به صورت حضوری و طبق برنامه اعلامی فقط با ارائه کارت ورود به جلسه امکان پذیر خواهد بود.
۶- امتحانات پایان ترم دروس تئوری به صورت مجازی از تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۲ الی ۳۰  /۰۴ /۱۴۰۰  بوده و شرکت در  این امتحانات نیز منوط به ارائه کارت ورود به جلسه خواهد بود.

آموزش دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز