يکشنبه, 10 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
دانشگاه همراه با انقلاب/۸۷ محمدنژاد:
نقش رهبری امام(ره) در شكل‌گیری و تشكیل انقلاب اسلامی بی‌نظیر بود

ند؛ متوجه می‌شویم که این بزرگان نتوانستند مأموریت بزرگی مانند انقلاب اسلامی را انجام دهند و اینجا نقش و شخصیت امام مشخص می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در زمان مرجعیت آیت‌الله بروجردی، حضرت امام(ره) آنچنان که در فضای حوزه شناخته شده بودند، در فضای سیاسی کشور بروز و ظهور چندانی نداشتند؛ اما پس از فوت آیت‌الله بروجردی از سال ۱۳۴۰ به‌تدریج وارد فضای سیاسی شدند و مأموریت بزرگی که شاید به ایشان الهام شده بود و آن تشکیل انقلاب اسلامی بود به سرانجام رساندند.

رئیس واحد بندرگز با اشاره به اینکه جز شاگردان، اطرافیان و مردم قم که پای منبر ایشان بودند، عموم مردم کشور نه ایشان را دیده بودند و نه درک کرده بودند و عملاً نیز سال‌های زیادی از دوران مبارزاتی انقلاب، ایشان در تبعید خارج از کشور بودند، توضیح داد: شاهکار امام(ره) همین بوده که با تسخیر قلوب و فقط با چند تا پیام و اعلامیه و سخنرانی توانست دل‌های یک ملت را با خود همراه کند و چنین انقلاب شگفت‌انگیزی را در دنیا ایجاد کند.

نشست استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز

محمدنژاد با تأکید بر مطالعه در زمینه ابعاد شخصیتی امام(ره) یادآور شد: پیروزی انقلاب اسلامی مدیون رهبری پیامبرگونه امام(ره) است و شخصیت والای ایشان جای تحقیق و پژوهش بسیار دارد که باید اندیشمندان و پژوهشگران آن را جست‌وجو کرده و به نسل‌های آینده جامعه انتقال دهند.

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/