يکشنبه, 10 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
نكات مهم دریافت كارت امتحان پایان ترم

🔺چند نکته مهم برای اخذ کارت امتحان در آموزشیار

🔷 کارت امتحان در قسمت ارزشیابی اساتید قابل مشاهده است. قسمت ارزشیابی اساتید یک منو در سمت راست آموزشیار است.
🔷 اگر قسمت ارزشیابی را مشاهده نمی کنید به دلیل بدهکار بودن شماست.  فقط در صورتی که تراز مالی شما در قسمت "مدیریت مالی نیمسالهای دانشجو" در منوی ثبت نام دروس صفر یا بستانکار باشد (بدهی نداشته باشید) و همچنین اقساط شهریه خود تا دی ماه را پرداخته کرده باشید، سیستم آموزشیار به شما اجازه مشاهده بخش ارزشیابی اساتید را میدهد.
🔹 هنگامی که اقساط خود را پرداختید یکبار از سیستم خارج شوید و دوباره وارد شوید. اگر قسمت ارزشیابی هنوز قابل مشاهده نبود احتمالا تراز مالی شما در قسمت مدیریت مالی نیز بدهکار است که باید آن را نیز پرداخت کنید.
🔹 دانشجویانی که کل شهریه ثابت و متغیر را اول ترم پرداخت کرده اند، باید با امور مالی دانشگاه تماس بگیرند تا تقسیط آنها غیرفعال شود و قادر به مشاهده کارت امتحان شوند.
۰۱۷۳۴۳۶۷۷۷۱ امور مالی
۰۱۷۳۴۳۶۸۰۲۴ آموزش