پنج‌شنبه, 9 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون در مقاطع كاردانی و كارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز

ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بهمن‌ماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز، بدین‌وسیله به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیم سال دوم دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم که پذیرش برای آن‌ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی انجام می‌شود و از روز یکشنبه ۳۰ آذرماه آغاز شده است، همچنان ادامه دارد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز به نشانی کیلومتر یک بندرگز به ساری - دفتر ثبت نام و یا به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

01734368024-01734367204-09118693396

آدرس تلگرام دانشگاه : khabar_bdg@