دوشنبه, 10 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
اطلاعیه مهم آموزشی

طلاعیه شماره(۱)👇👇

⏺قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم:

⏺  با توجه به تصمیم ستاد مرکزی مبارزه با کرونای کشور و طبق مصوب شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان  و هماهنگی های لازم با سازمان مرکزی، به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ویروس کلاس های حضوری اموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، از شنبه اول آذر لغایت جمعه ۱۴ آذر ماه به مدت دو هفته تعطیل و تمامی این کلاس ها به صورت مجازی در سامانه وادانا برگزار خواهد شد.

⏺ بخش اداری دانشگاه های استان در این دو هفته جهت پاسخ به نیاز دانشجویان با حداقل نیرو از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ دایر می باشد.

🔶 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان

طلاعیه شماره(۱)👇👇

⏺قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم:

🔶 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان