دوشنبه, 10 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
استقبال ۱۷ هزار نفری نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از مراسم مجازی آغاز سال تحصیلی

آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با استقبال ۱۷ هزار نفری دانشجویان به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شب گذشته با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران دانشگاه به‌صورت مجازی در سالن کتابخانه حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

در این مراسم که حدود دو ساعت به طول انجامید و به دلیل شرایط کرونایی کشور و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت مجازی برگزار شد، برای نخستین بار در کشور ۱۷ هزار نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در صفحه اینستاگرامی دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی iau۱۳۹۹ حضور داشتند.

از دیگر نکات قابل توجه این جلسه قرائت قرآن توسط دانشجوی افغانستانی دانشگاه آزاد اسلامی بود که برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی حمله تروریستی به دانشگاه کابل، آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرد.

انتهای پیام/۴۱۱۸/پ