سه‌شنبه, 1 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز:
ارتقای كیفیت و عملكرد دانشگاهیان بهترین تبلیغ برای جذب دانشجو است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: «ارتقای کیفیت آموزشی و عملکرد مطلوب کارکنان و استادان دانشگاه، بهترین تبلیغ برای جذب دانشجویان بیشتر است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، مجید محمدنژاد در جمع معاونان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: «اجرای برنامه‌های مناسب تبلیغی برای جذب دانشجو باید متناسب با شرایط، نیازهای جامعه و مبتنی بر برنامه‌ریزی علمی از سوی کارشناسان فن و مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی در واحدها انجام شود.»

بیشتر بخوانید:

واحدهای دانشگاهی با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای جذب دانشجو تلاش کنند

وی، دانشجویان را سرمایه مهم دانشگاه‌ها برشمرد و اظهار کرد: «سال ۹۹ با تلاش دلسوزانه و مضاعف کارکنان و استادان هیئت علمی دانشگاه شاهد رشد و ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز خواهیم بود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، ارتقای کیفیت آموزشی در جذب دانشجو را مهم برشمرد و یادآور شد: «ارتقای کیفیت آموزشی و عملکرد مطلوب کارکنان و استادان دانشگاه، بهترین روش برای جذب دانشجویان بیشتر است.»

محمدنژاد با تأکید بر تبلیغات هدفمند، مناسب و در شأن دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «باید از ظرفیت‌های موجود در همه بخش‌های دانشگاه از جمله بخش استادان و کارکنان استفاده شود.»

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/